jag? instruktör?

Ni som följer mig på instagram vet att jag för ca ett år sen var på en audition för att bli instrukör. Jag sökte då för att bli cykelinstruktör men gick tyvärr inte vidare. Vilket gjorde mig ledsen och fruktansvärt besviken på mig själv. Där och då valde jag att lägga ner mina instruktörsdrömmar (hej dramaqueen).
 
I söndags hände dock det sjukaste. Ida la upp videoklipp från när vi tränade Booty Move och Sofie som är utbildningsansvarig kommenterade klippet och frågade om jag ville bli Booty-instruktör. Där och då visste jag inte att det var Sofie. Självklart svarade jag att jag skulle vilja bli det.
 
Ett, två, tre så ville hon att jag skulle mejla henne. Så här såg det ut, steg för steg:
 
 
Sofie kommenterade till mig från Idas instagram och bad mig att mejla henne, vilket jag gjorde samma kväll. Dagen efter fick jag svar på mitt mejl.
 
 
Jag fick alltså förfrågan om att gå direkt på utbildning. Utan audition eller något. Vilket jag hoppades på, då hon sett videos på hur jag utför övningarna, min teknik osv. Jag svarade på mejlet. Jag kan den 26 oktober. Utbildningen ligger tack och lov på min lediga helg så jag slipper ta ledigt. Fast det hade varit värt att ta ledigt för en sån här sak.
 
Sen fick jag ytterligare ett mejl där hon vill ha ett möte med mig. På måndag ska jag träffa henne på Nordic Wellness i Malmö kl 14. Jag är så fruktansvärt nervös. Jag vågar inte riktigt tro på detta förrän papperna är skrivna och utbildningen börjar. Allt är bara så sjukt 😅
 
 
Jag hoppas på att jag kan få ytterliggare en utbildning i kanske crosscage eller någon annan styrkeklass. Vi får se vad som sägs på mötet på måndag.
 
Håll tummarna för mig. Jag vill detta så himla mycket. Träning är mitt stora instresse och att få möjligheten att jobba med det några gånger i månaden hade varit så himla underbart.